Εσωτερικό Πρωτάθλημα Volley 2011-2012 PDF Εκτύπωση E-mail

Στο εσωτερικό Πρωτάθλημα Volley 2011-2012 έλαβαν μέρος τα αγόρια και τα κορίτσια του σχολείου μας. Οι ομάδες σχηματίστηκαν ανά τάξη και τμήμα, ενώ όπου δεν συμπληρώθηκε ομάδα ζητήθηκε η συμμετοχή από άλλη τάξη. Σε κάθε αγώνα νικήτρια ομάδα αναδεικνύονταν όποια κέρδιζε πρώτη 2 σετ.

Τα κορίτσια σχημάτισαν 3 ομάδες (Γ1-Γ2-Β) όπου με κλήρωση πέρασε κατευθείαν στον τελικό η ομάδα της Β τάξης. Στο τελικό θα συναντούσε το νικητή από το αγώνα μεταξύ του Γ1-Γ2.

Στο αγώνα μεταξύ του Γ1 και του Γ2, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Γ2 με 2-0 στα σετ. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τον αγώνα:

 

 

Στο τελικό των κοριτσιών το Γ2 έπρεπε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Β τάξης. Μέτα από έναν έντονο αγώνα ο οποίος κρίθηκε στο τρίτο και τελευταίο σετ, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Γ2 με 2-1 στα σετ. Ακολουθούν στιγμιότυπα από τον αγώνα:

 

 

Αμέσως μετά ήταν η σειρά των αγοριών να αγωνιστούν. Σχηματίστηκαν 2 ομάδες, μια για την Γ τάξη και μια για την Β τάξη. Οι ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες και αναμενόταν ένας δυνατός αγώνας. Νικήτρια ομαδα αναδείχθηκεη ομάδα της Γ τάξης η οποία κέρδισε με 2-0 σετ. Στο δεύτερο μάλιστα σετ η ομάδα της Β τάξης αντιστάθηκε πηγαίνοντας το σκορ πόντο-πόντο, αλλά η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ της Γ τάξης. Ακολουθούν στιγμιότυπα από τον αγώνα:

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: business website hosting celebrity search Valid XHTML and CSS.