Επίσκεψη στην Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία (Corfu Beer) και στο Σιδάρι 2011 PDF Εκτύπωση E-mail

Στις 03/11/2011 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία (Corfu Beer). Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους παρασκευής μπύρας, μάθανε τα "μυστικά" της ζυθοποιίας και ενημερώθηκαν για τα όλα στάδια από τη ζύμωση και την ωρίμανση της μπύρας έως και την κατανάλωση της.

 

Στην συνέχεια επισκεφθήκαμε το Σιδάρι και το Canal d?Amour. Το Σιδάρι είναι το πιο γνωστό και αγαπημένο θέρετρο στη Βόρεια Κέρκυρα, και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους τουρίστες του νησιού. Το Σιδάρι βρίσκεται 32χλμ μακριά από την πόλη της Κέρκυρας και προσεγγίζεται εύκολα, καθώς ο δρόμος είναι εξαιρετικά βατός και καλοφτιαγμένος.

 

Το Σιδάρι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό λόγω της περίφημης διώρυγας του Έρωτα, του Canal d?Amour που βρίσκεται εκεί. Το Canal d?Amour είναι μια μικρή αλλά πανέμορφη παραλία που βρίσκεται ανάμεσα σε λευκούς σμιλεμένους βράχους και βρέχεται από τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

 

Δείτε στιγμές από την ξενάγηση μας στο χώρο της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας (Corfu Beer) και από το Σιδάρι - Canal d?Amour:

 

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: business website hosting celebrity search Valid XHTML and CSS.